Pizza i Västerås

Letar du efter din favoritrestaurang eller pizzeria i Västerås har du kommit rätt! På Onlinepizza.se hittar du enkelt en pizzeria som du smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från till exempel Moe’s, Jojo’s eller Nya Emilios pizzeria kan du bland annat beställa hämtpizza, kebab och annan hämtmat tillsammans med dryck. Amerikansk panpizza kan beställas från Pizza Hut och Pizziahemkört Mexico har tacos och andra mexikanska rätter. Om du är sugen på hamburgare har Great Burger allt du kan önska.

Från Döner House Shawarma kan du beställa döner och falafel i många olika sorter och på Ceders restaurang har du ett libanesiskt kök med flertalet grillrätter. Sushi för hemleverans finns att tillgå från Yoheiya och när det gäller thaimat så kan du från Red Chili eller Gröna woken beställa asiatisk mat, kinesiskt, thai och wok. Är du sugen på annan mat finns även ett utbud pasta, grill och sallader från exempelvis Kvarterskrogen La Pizza eller Nya Portofino, som även har gyros. Pizza Expressen och la Gondola har a la carte rätter och annan god husmanskost, så gör ditt val och beställ nu!

OnlinePizza.se har 17 anslutna restauranger i Västerås med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Västerås

I Västerås finns 17 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Västerås:

  • 2016-03-10 Alberts pub 5 Beställde den kebabrulle utan tomater pga allergi och fick en helt tomatfri rulle:-) lite tråkigt att de inte hade någon ersättnings sås i rullen eftersom att de tydligen har tomat även i sin vita sås till kebaben. Blev lite torrt och tråkigt, men livet som allergiker är ju så..
  • 2016-01-02 Alberts pub 5 Maten är riktigt god.
  • 2016-03-13 Alberts pub 5 Supernöjda med allt. Snabb leverans, trevligt bemötande och god mat!
  • 2016-03-05 Alberts pub 4 Jag beställde en dubbel calsone utan skinka men med räkor. Den var varm men platt och full med skinka. Inte riktigt det jag beställ.
  • 2016-03-04 Alberts pub 4 Tror inte att restaurangen läste meddelandet vid beställning
i love to cook


17 restauranger erbjuder hemleverans i Västerås
 
Visa Listvy