Pizza i Västerås

Letar du efter din favoritrestaurang eller pizzeria i Västerås har du kommit rätt! På Onlinepizza.se hittar du enkelt en pizzeria som du smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från till exempel Moe’s, Jojo’s eller Nya Emilios pizzeria kan du bland annat beställa hämtpizza, kebab och annan hämtmat tillsammans med dryck. Amerikansk panpizza kan beställas från Pizza Hut och Pizziahemkört Mexico har tacos och andra mexikanska rätter. Om du är sugen på hamburgare har Great Burger allt du kan önska.

Från Döner House Shawarma kan du beställa döner och falafel i många olika sorter och på Ceders restaurang har du ett libanesiskt kök med flertalet grillrätter. Sushi för hemleverans finns att tillgå från Yoheiya och när det gäller thaimat så kan du från Red Chili eller Gröna woken beställa asiatisk mat, kinesiskt, thai och wok. Är du sugen på annan mat finns även ett utbud pasta, grill och sallader från exempelvis Kvarterskrogen La Pizza eller Nya Portofino, som även har gyros. Pizza Expressen och la Gondola har a la carte rätter och annan god husmanskost, så gör ditt val och beställ nu!

OnlinePizza.se har 19 anslutna restauranger i Västerås med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Västerås

I Västerås finns 19 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Västerås:

  • 2015-09-12 Antes 4 Testade återigen Antes. Beställde Kebabrulle med vitlökssås och en coleslaw till. Kebabrullen var riktigt, riktigt god. Dock så fick jag vanlig pizzasallad och inte coleslaw. Tredje gången gillt?
  • 2015-09-13 Antes 4 Maten kom sent, men den var varm och god! Enda minus jag har är väl att Bearnaise burkarna bara var halvfulla och räckte inte till en hel pizza!
  • 2015-09-02 Alberts pub 5 Super nöjd 😄
  • 2015-11-25 Alberts pub 5 Ljuvlig mat med god smak
  • 2015-11-16 Alberts pub 5 jättegott!
i love to cook


19 restauranger erbjuder hemleverans i Västerås
 
Visa Listvy