Pizza i Uddevalla

I Uddevalla kan du kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away från din favoritrestaurang eller pizzeria. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, gyros, döner och annan hämtmat tillsammans med dryck där DaLa har ett stort utbud av wraps och flafel. Du har att välja mellan italiensk pizza hos Italia, Marco Polo eller Pizzeria Express. En stad på västkusten som Uddevalla bjuder naturligtvis på ett utbud av skaldjurspizzor från bland andat Pizzeria Ti Amo eller Rhodos, och förutom färska räkor på pizza finns även rullar med räkor och räksallader.

Det finns även ett utbud av pasta, sallader och husmanskost hos bland annat Matakuten. Missa inte heller kycklingrätterna eller maten från grillen, som en god hamburgare från Bleket pizzeria!

OnlinePizza.se har 12 anslutna restauranger i Uddevalla med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din mat och pizza som takeaway eller direkt hem till dörren.

Pizzerior med hemkörning i Uddevalla

I Uddevalla finns 12 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Uddevalla:

  • 2016-05-01 Bleket pizzeria 5 Supergott, snabbt och varmt! Maten var helt fantastiskt god, den var varm och drickan var väl kyld
  • 2016-01-02 Bleket pizzeria 4 bra pizza med snabb leverans. rekommenderas!
  • 2016-04-17 Bleket pizzeria 5 Goda pizzor, välgjorda! Trevlig snubbe som levererade, på utsatt tid också. Gillade att det ingick pizzasallad, det är ett bra tecken på att pizzerian inte snålar!
  • 2016-03-27 Bleket pizzeria 5 Brukar beställa härifrån och generellt så är det hur bra som helst dock så händer det att någon ingrediens glöms när du lagt till det. Detta är dock sällan!
  • 2016-02-11 Bleket pizzeria 5 Pizzorna var jättevarma och med en bra sallad till så är det toppbetyg
i love to cook


12 restauranger erbjuder hemleverans i Uddevalla
 
Visa Listvy