Pizza i Uddevalla

I Uddevalla kan du kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away från din favoritrestaurang eller pizzeria. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, gyros, döner och annan hämtmat tillsammans med dryck där DaLa har ett stort utbud av wraps och flafel. Du har att välja mellan italiensk pizza hos Italia, Marco Polo eller Pizzeria Express. En stad på västkusten som Uddevalla bjuder naturligtvis på ett utbud av skaldjurspizzor från bland andat Pizzeria Ti Amo eller Rhodos, och förutom färska räkor på pizza finns även rullar med räkor och räksallader.

Det finns även ett utbud av pasta, sallader och husmanskost hos bland annat Matakuten. Missa inte heller kycklingrätterna eller maten från grillen, som en god hamburgare från Bleket pizzeria!

OnlinePizza.se har 13 anslutna restauranger i Uddevalla med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din mat och pizza som takeaway eller direkt hem till dörren.

Pizzerior med hemkörning i Uddevalla

I Uddevalla finns 13 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Uddevalla:

  • 2016-05-16 Bleket pizzeria 5 Toppen, som alltid! 😊
  • 2016-05-27 Bleket pizzeria 5 Snabbt, varmt och med sallad till, högsta betyg!
  • 2016-03-20 Bleket pizzeria 4 Lång leveranstid.
  • 2016-01-19 Bleket pizzeria 4 280 tecken...
  • 2016-04-17 Bleket pizzeria 5 Goda pizzor, välgjorda! Trevlig snubbe som levererade, på utsatt tid också. Gillade att det ingick pizzasallad, det är ett bra tecken på att pizzerian inte snålar!
i love to cook


13 restauranger erbjuder hemleverans i Uddevalla
 
Visa Listvy