Pizza i Luleå

I Luleå hittar du din favoritrestaurang eller pizzeria som du genom Onlinepizza.se smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från till exempel Miss Mac eller Pizzeria Porsön kan du beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Du kan hitta snacks och godis på Musikomat som även har libanesisk mat. Är du sugen på amerikansk pizza har Pizza Express ett stort urval panpizza.

Hos Bambu restaurang kan du beställa asiatisk och kinesisk mat och på Marco Polo kan du hitta mexikanskt och thai. Bergvikens grill och pizzeria har ett utbud texmex och grill. Restaurang Kim Long har bland annat flertalet kötträtter och hos MAX Luleå hittar du såklart alla dina favoritburgare. Det finns även ett utbud av pasta och sallader hos de flesta restuaranger i Luleå, och indisk mat samt sushi finns också. Missa inte heller a la carte och husmanskost där Restaurang Ripan har en stor meny!

OnlinePizza.se har 22 anslutna restauranger i Luleå med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Luleå

I Luleå finns 22 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Luleå:

  • 2015-10-24 Bamboo kinesiskt, grill, pizza 4 Som alltid god mat
  • 2015-10-16 Bamboo kinesiskt, grill, pizza 4 Jättegod mat! Jag gillar när maten är kryddstark och smakrik. Det enda lilla minus var att förpackningen var kladdig, dock inget som påverkade maten. Jag kommer att beställa mer från Bamboo. Jag säger som när man var liten och gick från bordet - Tack för maten, den var god! :)
  • 2015-11-13 Bamboo kinesiskt, grill, pizza 5 Mycket god mat som vanligt och varm mat vid leveransen
  • 2015-10-23 Bamboo kinesiskt, grill, pizza 5 Levererades redan efter halva tiden av trevlig utkörare som vanligt. Jag är utbildad kock och har jobbat på flera olika restauranger, gatukök, pizzerior under flera år och jag har aldrig varit förtjust i hamburgare. Men Bambusmål 90 g med smältost har blivit en favorit!
  • 2015-10-11 Bamboo kinesiskt, grill, pizza 5 Maten levererades med ca 30 min till godo av deras väldigt trevliga utkörare. Dom olika maträtterna var väl paketerade/separerade och maten var varm och jättegod som alltid! Min favorit restaurang!
i love to cook


22 restauranger erbjuder hemleverans i Luleå
 
Visa Listvy