Pizza i Halmstad

I Halmstad kan du kan beställa pizza och ett urval av annan mat för hemkörning eller take away från din favoritpizzeria eller restaurang direkt på OnlinePizza.se. Bland annat kan du beställa hämtpizza och annan hämtmat tillsammans med dryck och sallader från till exempel Pizzeria Torino. Om du är sugen på hamburgare har New York pizzeria ett stort utbud. Nobel pizzeria och Norra Parken har ett stort urval kebab, falafel, och kycklingrätter och Pizzeria Bambino kan fresta med hamburgare och gyros.

På Pärlan Frennarps hittar du en a la carte meny med husmanskost och om du gillar grillat finns grillrätter hos Milano. Orient pizzeria och indisk mat bjuder på mozzarellapizza men har även ett brett indiskt kök med bland annat curry och kyckling. Utbudet av pizza och sallad i Halmstad är mycket stort så det är bara att välja din favorit och beställa!

OnlinePizza.se har 14 anslutna restauranger i Halmstad med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din mat och pizza som takeaway eller direkt hem till dörren.

Pizzerior med hemkörning i Halmstad

I Halmstad finns 14 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Halmstad:

  • 2016-05-16 Bambino Pizzeria 5 Gott som alltid :)
  • 2016-01-03 Bambino Pizzeria 5 Kanon som alltid!!
  • 2016-03-27 Britts gatukök 4 Maten var jättegod och leveransen skedde direkt till dörren. Tyvärr var den inte så varm dock.
  • 2016-03-12 Bambino Pizzeria 4 Supergod pizza!! Bea:n smakade curry och va väldigt rinnig.
  • 2016-03-05 Britts gatukök 4 Tog bort paprika och la till inlagd gurka bland ingredienserna. Fick paprika, men ingen inlagd gurka. Hamburgarna såg inte så värst fina ut. Hamburgarna var goda, men stod inte ut något speciellt i smaken. Pommesen var väldigt god och de såg väldigt fina ut.
i love to cook


14 restauranger erbjuder hemleverans i Halmstad
 
Visa Listvy