Pizza i Eskilstuna

I Eskilstuna kan du beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån din favoritrestaurang eller pizzeria som du enkelt hittar på OnlinePizza.se. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck från till exempel Pizzeria Pepperoni eller Milano. Ett stort utbud pizza och sallad finns även hos Pizzeria Venezia och Mestaria. Bella Pizza och 7an har en a la carte meny med bland annat pajer och hamburgare.

Om du är sugen på asiatisk mat så har Mandy Thai ett stort utbud av thaimat, wok och kyckling. Hos Royal Indian hittar du indiskt och hos 3 kök finns mexikansk, grekisk och libanesisk mat. Mexikanska rätter, texmex och amerikansk pizza finns även hos Pacos Mexican Grill. Grillrätter hittar du hos La Bamba och på Pastahuset finns ett urval pasta och sallader, vilket även Torino pizzeria har gott om. Se även till att titta efter husmanskost, korv och kötträtter hos Kvällskröken om något där faller dig i smaken!

OnlinePizza.se har 12 anslutna restauranger i Eskilstuna med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din pizza som takeaway eller bekvämt direkt hem till dörren.

Pizzerior med hemkörning i Eskilstuna

I Eskilstuna finns 12 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Eskilstuna:

  • 2015-12-04 7:ans pizza, spel och livs 5 Jag fick en broskbit i skinkan på min Banan och ananaspizza så det drar ner kvaliteten. Det är andra gången jag får det. Men kycklingtallriken, Calzonen och Ananaspizzan var Jättegoda! Och alla godsaker vi beställde var med!
  • 2016-03-12 7:ans pizza, spel och livs 5 Bästa maten i stan!
  • 2015-12-10 7:ans pizza, spel och livs 5 De ringde o bekräfta min beställning (avhämtning) Skulle ta cirka 35min, men ringde tidigare och sa att maten var klar!:)
  • 2016-02-10 7:ans pizza, spel och livs 5 Bra som vanligt med avhämtning, kändes som extra ost på pizzan än vanligt! Men jag klarar inte ;)
  • 2016-04-13 7:ans pizza, spel och livs 5 Bästa maten i stan, snabb leverans och trevliga chaufförer!
i love to cook


12 restauranger erbjuder hemleverans i Eskilstuna
 
Visa Listvy