Pizza i Eskilstuna

I Eskilstuna kan du beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån din favoritrestaurang eller pizzeria som du enkelt hittar på OnlinePizza.se. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck från till exempel Pizzeria Pepperoni eller Milano. Ett stort utbud pizza och sallad finns även hos Pizzeria Venezia och Mestaria. Bella Pizza och 7an har en a la carte meny med bland annat pajer och hamburgare.

Om du är sugen på asiatisk mat så har Mandy Thai ett stort utbud av thaimat, wok och kyckling. Hos Royal Indian hittar du indiskt och hos 3 kök finns mexikansk, grekisk och libanesisk mat. Mexikanska rätter, texmex och amerikansk pizza finns även hos Pacos Mexican Grill. Grillrätter hittar du hos La Bamba och på Pastahuset finns ett urval pasta och sallader, vilket även Torino pizzeria har gott om. Se även till att titta efter husmanskost, korv och kötträtter hos Kvällskröken om något där faller dig i smaken!

OnlinePizza.se har 12 anslutna restauranger i Eskilstuna med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din pizza som takeaway eller bekvämt direkt hem till dörren.

Pizzerior med hemkörning i Eskilstuna

I Eskilstuna finns 12 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Eskilstuna:

  • 2015-09-09 7:ans pizza, spel och livs 4 Ingen sås till huvudrätten
  • 2015-09-03 7:ans pizza, spel och livs 5 Helt klart den godaste pizzabotten som jag någonsin smakat.den slår tilllochmed Norrlands pizzorna.sen var den full av gottigotti. Det enda som saknades på kebabpizzan är orient dressingen som Norrland använder till deras gudomliga kebabpizzor. Men ni får väl prova den och se.
  • 2015-10-07 7:ans pizza, spel och livs 5 trevlig , och inga problem.
  • 2015-07-25 7:ans pizza, spel och livs 4 Bortsett från att det saknades en bearnaisesås så var allt helt ok!
  • 2015-11-14 7:ans pizza, spel och livs 4 Goda pizzor (fortfarande varma vid leverans +), synd att ni slutat ha erbjudande om att läsk ingår vid köp av pizza, det var ett stort plus
i love to cook


12 restauranger erbjuder hemleverans i Eskilstuna
 
Visa Listvy