Pizza i Eskilstuna

I Eskilstuna kan du beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån din favoritrestaurang eller pizzeria som du enkelt hittar på OnlinePizza.se. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck från till exempel Pizzeria Pepperoni eller Milano. Ett stort utbud pizza och sallad finns även hos Pizzeria Venezia och Mestaria. Bella Pizza och 7an har en a la carte meny med bland annat pajer och hamburgare.

Om du är sugen på asiatisk mat så har Mandy Thai ett stort utbud av thaimat, wok och kyckling. Hos Royal Indian hittar du indiskt och hos 3 kök finns mexikansk, grekisk och libanesisk mat. Mexikanska rätter, texmex och amerikansk pizza finns även hos Pacos Mexican Grill. Grillrätter hittar du hos La Bamba och på Pastahuset finns ett urval pasta och sallader, vilket även Torino pizzeria har gott om. Se även till att titta efter husmanskost, korv och kötträtter hos Kvällskröken om något där faller dig i smaken!

OnlinePizza.se har 12 anslutna restauranger i Eskilstuna med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din pizza som takeaway eller bekvämt direkt hem till dörren.

Pizzerior med hemkörning i Eskilstuna

I Eskilstuna finns 12 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Eskilstuna:

  • 2016-01-27 7:ans pizza, spel och livs 5 Hej go matt men utkörningen dålig. Van vid att dom komer till dören med bestelningen i stellet fick jag gå ner 2 gonger för drickan och anatt jag bestelt var ej med: Så 7ans pizzeria besteler jag inte mer i från.
  • 2015-11-17 7:ans pizza, spel och livs 4 Mkt bra käk snabb utkörning ++
  • 2016-02-01 7:ans pizza, spel och livs 4 20 minuter, varma grejer, inga problem!
  • 2015-11-24 7:ans pizza, spel och livs 5 Bra service!
  • 2016-02-15 7:ans pizza, spel och livs 4 Fick en trasig läskflaska.
i love to cook


12 restauranger erbjuder hemleverans i Eskilstuna
 
Visa Listvy