Pizza i Borlänge

I Borlänge kan du beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån din favoritrestaurang eller pizzeria som du enkelt hittar på OnlinePizza.se. Från exempelvis Königsee eller Haga Pizzeria kan du bland annat beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Pizza Express och Milano har även de en stor meny av pizzor och sallader.

Borlänge Grill House har ett stort utbud grillat som hamburgare, korv, kött och fisk. Även Casanova har ett utbud grillrätter och från Libanon pizzeria kan du beställa arabisk och libanesisk mat. Det finns även ett utbud av pasta och sallader, och se även till att titta efter a la carte och husmanskost hos Kakå pizzeria!

OnlinePizza.se har 10 anslutna restauranger i Borlänge med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din pizza som takeaway eller bekvämt direkt hem till dörren.

Pizzerior med hemkörning i Borlänge

I Borlänge finns 10 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Borlänge:

  • 2016-04-12 Borlänge Grill House 5 Snabbt leverans gott pizza rekommenderar
  • 2016-02-24 Borlänge Grill House 5 hur bra som helst snabb leverans
  • 2016-04-23 Borlänge Grill House 5 Absolut bästa snabbmaten i borlänge , man får alltid det man beställer och dom är väldigt snabba med utkörningen mvh stamkund
  • 2016-04-08 Borlänge Grill House 5 God mat och snabb leverans, och det på en fredagkväll!!
  • 2016-01-09 Borlänge Grill House 4 God mat men fick standard cola isf zero.
i love to cook


10 restauranger erbjuder hemleverans i Borlänge
 
Visa Listvy