Pizza i Ystad

I Ystad hittar du din favoritrestaurang eller pizzeria, som du kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Det finns även ett utbud av pasta, grill och sallader.

OnlinePizza.se har 2 anslutna restauranger i Ystad med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway.

Pizzerior med hemkörning i Ystad

I Ystad finns 2 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Ystad:

  • 2015-03-15 Pizzeria parma 4 Tycker att det blir för dyrt att beställa online med en utkörningsavgift på 40:-. Jag beställde även 1,1/2 lite Coca-Cola för 40:- och fick 3st 33 cl. Inte acceptabelt.kan inte heller acceptera att man inte ställer pizzan på ett jämnt underlag i bilen . Allting rinner av pizza...
  • 2015-03-06 Pizzeria parma 4 Det var lite sås !
  • 2015-03-19 Pizzeria parma 4 One of my favorite Pizzeria in Ystad
  • 2015-07-04 Pizzeria parma 5 Beställt en st vitlöksdressing 10 kr som inte var med i leveransen men som jag betalt för. Fast sånt kan ju hända.
  • 2015-07-22 Pizzeria parma 5 Bästa sallad ever , tog i lite vad jag ville. Glömde dock ta bort paprikan , men suverän utkörningstid och dem kommer upp till dörren och lämnar, även om ja bor på 3de våning. Bodde i lund o där gör dem inte sånt
i love to cook


2 restauranger erbjuder hemleverans i Ystad
 
Visa Listvy