Pizza i Växjö

Om du letar efter din favoritrestaurang eller pizzeria i Växjö har du kommit rätt! På Onlinepizza.se hittar du enkelt en pizzeria som du smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från till exempel Pizzeria Planeten eller La Strada kan du bland annat beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Heimdals kiosk och pizzeria har även gyros och falafel.

Annan mat som kyckling finns hos Kansas fried chicken och MAX Växjö har naturligtvis ett stort utbud hamburgare. För asiatisk mat finns ett flertal restauranger med thaimat som Koh Thai restaurang. Är du sugen på sallader finns detta hos exempelvis Pizzeria Roma eller Pashas Corner. Titta gärna efter pasta och grill som du kan hitta på a la carte menyn tillsammans med annan god husmanskost. Så välj och vraka och beställ nu!

OnlinePizza.se har 11 anslutna restauranger i Växjö med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Växjö

I Växjö finns 11 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Växjö:

  • 2014-03-30 Kansas Fried Chicken & Pizza 5 när man beställer från kansas fried chicken så får man maten hemkörd. pizzorna är alltid nygräddade och rykande varma när vi jag och min sambo får dem hem. kvaliteten är fin och leveranserna snabba. Har aldrig varit så nöjd med maten som vi varit med Kansas fried chicken. det är bästa pizzan som finns i stan.
  • 2013-12-14 Kansas Fried Chicken & Pizza 4 Gick jävligt fort att få hem maten!
  • 2014-03-20 Kansas Fried Chicken & Pizza 5 Fantastiskt snabb leverans. Rekommenderas!
  • 2013-10-23 Kansas Fried Chicken & Pizza 5 Helt perfekt. Det viktigaste av allt är den färska vitlöken. Denna har glömts bort de förra två beställningarna, men denna gången fanns den med. Är helt nöjd med maten, leveransen och kvaliteten. bättre kan det inte bli.
  • 2013-12-28 Kansas Fried Chicken & Pizza 5 Mycket snabb leverans och dog mat. Önskar dock att den friterade kycklingfiléerna hade varit frasigare samt att det funnits sallad till denne.
i love to cook


11 restauranger erbjuder hemleverans i Växjö
 
Visa Listvy