Pizza i Växjö

Om du letar efter din favoritrestaurang eller pizzeria i Växjö har du kommit rätt! På Onlinepizza.se hittar du enkelt en pizzeria som du smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från till exempel Pizzeria Planeten eller La Strada kan du bland annat beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Heimdals kiosk och pizzeria har även gyros och falafel.

Annan mat som kyckling finns hos Kansas fried chicken och MAX Växjö har naturligtvis ett stort utbud hamburgare. För asiatisk mat finns ett flertal restauranger med thaimat som Koh Thai restaurang. Är du sugen på sallader finns detta hos exempelvis Pizzeria Roma eller Pashas Corner. Titta gärna efter pasta och grill som du kan hitta på a la carte menyn tillsammans med annan god husmanskost. Så välj och vraka och beställ nu!

OnlinePizza.se har 10 anslutna restauranger i Växjö med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Växjö

I Växjö finns 10 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Växjö:

  • 2015-06-10 Pizzeria Planeten 4 Skrev i meddelande att de skulle ringa när de var nedanför så jag kunde gå ner och möta upp. Detta då jag har hundar som skäller när nya människor kommer. Trots detta kom budkillen upp och ringde på dörren. Alla kan missa saker, men det uppstod en situation där hundarna skällde - som jag ville undvika.
  • 2015-04-20 Pizzeria Planeten 5 Som vanligt :) Bra pizzor! Kvalité för pengarna jämfört med andra pizzerior
  • 2015-04-25 Pizzeria Planeten 5 Den kom efter utsatt tid, men detta gör inget då det var mitt i lunchen. Maten var fortfarande varm. Så kanon.
  • 2015-06-05 Pizzeria Planeten 5 Kan vara en - två minut tidigare.
  • 2015-04-08 Pizzeria Planeten 5 Goda pizzor, väldigt snabb leverans. Leverans efter cirka 25 minuter. Bara ++++++++
i love to cook


10 restauranger erbjuder hemleverans i Växjö
 
Visa Listvy