Pizza i Växjö

Om du letar efter din favoritrestaurang eller pizzeria i Växjö har du kommit rätt! På Onlinepizza.se hittar du enkelt en pizzeria som du smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från till exempel Pizzeria Planeten eller La Strada kan du bland annat beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Heimdals kiosk och pizzeria har även gyros och falafel.

Annan mat som kyckling finns hos Kansas fried chicken och MAX Växjö har naturligtvis ett stort utbud hamburgare. För asiatisk mat finns ett flertal restauranger med thaimat som Koh Thai restaurang. Är du sugen på sallader finns detta hos exempelvis Pizzeria Roma eller Pashas Corner. Titta gärna efter pasta och grill som du kan hitta på a la carte menyn tillsammans med annan god husmanskost. Så välj och vraka och beställ nu!

OnlinePizza.se har 11 anslutna restauranger i Växjö med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Växjö

I Växjö finns 11 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Växjö:

  • 2014-04-25 Pizzeria Planeten 4 Utkörningen får ett minus då det helt plötsligt kostade 20 kr mer än vad som var sagt för dom tyckte det var långt att köra.
  • 2014-06-18 Pizzeria Planeten 4 Dåligt att skriva fetaost i menyn när det är salladsost. Det är laktos i salladsost men inte i fetaost.
  • 2014-06-01 Pizzeria Planeten 5 Supergod mat! Beställde kebab med bröd och man får mer än vad man orkar äta!
  • 2014-06-27 Pizzeria Planeten 5 Åskoväder hela dagen i går nästan, så perfekt att man slapp ge sig ut på egen hand för att hämta pizza. Köpte på mig två stycken så jag har till hela helgen! :)
  • 2014-06-21 Kansas Fried Chicken & Pizza 4 Väldigt snabb leveranstid. Goda pizzor men inga supersmaker. Fick ta bort svampen då den ej var färsk. Minus för det, alla borde köra med färsk svamp. Är emellertid en nöjd kund, så blir att beställa härifrån igen!
i love to cook


11 restauranger erbjuder hemleverans i Växjö
 
Visa Listvy