Pizza i Växjö

Om du letar efter din favoritrestaurang eller pizzeria i Växjö har du kommit rätt! På Onlinepizza.se hittar du enkelt en pizzeria som du smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från till exempel Pizzeria Planeten eller La Strada kan du bland annat beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Heimdals kiosk och pizzeria har även gyros och falafel.

Annan mat som kyckling finns hos Kansas fried chicken och MAX Växjö har naturligtvis ett stort utbud hamburgare. För asiatisk mat finns ett flertal restauranger med thaimat som Koh Thai restaurang. Är du sugen på sallader finns detta hos exempelvis Pizzeria Roma eller Pashas Corner. Titta gärna efter pasta och grill som du kan hitta på a la carte menyn tillsammans med annan god husmanskost. Så välj och vraka och beställ nu!

OnlinePizza.se har 10 anslutna restauranger i Växjö med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Växjö

I Växjö finns 10 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Växjö:

  • 2014-11-25 Kansas Fried Chicken & Pizza 5 Väldigt bra, över förväntan!
  • 2015-01-16 Pizzeria La Strada 5 Trevlig personal och goda pizzor!
  • 2015-05-03 Pizzeria Planeten 5 Mycket bra! Snabb leverans!
  • 2015-03-23 Kansas Fried Chicken & Pizza 5 Bara andra gången vi testade att beställa igenom appen och idag blev det riktigt bra! Kycklingen var saftig och god, helt perfekt och fortfarande så varm att vi nästan brände oss. Idag fick vi också testa ett par nya dippar vilket var väldigt välkommet! Pommesen var riktigt bra, snabb leverans och superb service helt enkelt! Två nöjda och återkommande kunder :) tack!
  • 2015-01-24 Pizzeria Planeten 4 Antar att de var lite långsammare än vanligt då det var lördag. Men detta är minst fjärde gången jag beställer härifrån för godare pizza finns inte i Växjö. Supergod ost, och deras färska grönsaker är ljuvliga. Till skillnad från andra pizzerior så läser de ens önskemål om man vill ha något vid sidan av istället för på pizzan. Supertrevligt bud. Har en engelsktalande sambo som uppskattade budets bemötande enormt! Kommer alltid återvända hit.
i love to cook


10 restauranger erbjuder hemleverans i Växjö
 
Visa Listvy