Pizza i Uppsala

I Uppsala finns ett stort urval restauranger och pizzerior för dig som är hungrig och sugen på att beställa hem mat. På Onlinepizza.se hittar du enkelt en restaurang eller pizzeria nära dig som du smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från Pizzeria Shima eller Sportpizza kan du beställa hämtpizza, kebab och annan hämtmat tillsammans med dryck. Om du hellre vill ha hamburgare finns detta för hemleverans från Cowboys eller Pizzeria Silvana.

Letar du efter asiatisk mat som kinamat eller thaimat ska du beställa från Food Court gamla Uppsala som har ett stort utbud wok, thai, sushi och kinesiskt för hemkörning. Du hittar även asiatiskt hos Hanamasa Sushi. Om du har blivit akut gottesugen går det utmärkt att beställa chips, snacks och godis från ett stort urval hos Miami Slice. Passa även på att kolla vad Soulfood Steakhouse har på sin stora meny husmanskost, grillrätter och annat grillat gott. Du hittar även pasta, grill och sallader för utkörning på menyn hos Annas mat och pizza samt från American Take Away som har en stor a la carte meny.

OnlinePizza.se har 31 anslutna restauranger i Uppsala med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restaurang du önskar. Blir det thaimat, en pizza med hemkörning från Studenternas, en gyros från Kåbo pizzeria, eller hamburgare från Flöjtens? Det avgör du, så bara att bestämma vad du är mest sugen på att beställa och sedan vänta på att det ringer på dörren!

Pizzerior med hemkörning i Uppsala

I Uppsala finns 31 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Uppsala:

  • 2014-04-21 Pizzeria Shima 5 19 minuters leverans. Var inte med på att det skulle gå så fort. Lika gott som alltid.
  • 2014-03-27 Pizzeria Shima 5 Snabb leverans som kom långt före utlovad tid, riktigt goda pizzor, generöst med fyllning och ett plus i kanten för deras goda bearnaisesås. Jag är mycket nöjd med min första beställning från Shima, och jag kommer att återkomma.
  • 2014-04-14 Pizzeria Shima 5 Snabbt och gott som vanligt! :)
  • 2014-03-31 Pizzeria Shima 5 Alltid lika snabbt och gott. Suveränt!
  • 2014-04-18 Pizzeria Shima 5 Snabbt och bra!
i love to cook


31 restauranger erbjuder hemleverans i Uppsala
 
Visa Listvy