Pizza i Uddevalla

I Uddevalla kan du kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away från din favoritrestaurang eller pizzeria. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, gyros, döner och annan hämtmat tillsammans med dryck där DaLa har ett stort utbud av wraps och flafel. Du har att välja mellan italiensk pizza hos Italia, Marco Polo eller Pizzeria Express. En stad på västkusten som Uddevalla bjuder naturligtvis på ett utbud av skaldjurspizzor från bland andat Pizzeria Ti Amo eller Rhodos, och förutom färska räkor på pizza finns även rullar med räkor och räksallader.

Det finns även ett utbud av pasta, sallader och husmanskost hos bland annat Matakuten. Missa inte heller kycklingrätterna eller maten från grillen, som en god hamburgare från Bleket pizzeria!

OnlinePizza.se har 10 anslutna restauranger i Uddevalla med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din mat och pizza som takeaway eller direkt hem till dörren.

Pizzerior med hemkörning i Uddevalla

I Uddevalla finns 10 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Uddevalla:

  • 2014-06-04 Pizzeria och gatukök Viking 5 bästa pizza i stan
  • 2014-04-13 Pizzeria och gatukök Viking 5 Jag måste bara säga att jag aldrig smakat på en sån här god pizza! Uddevallas bästa pizzeria, snabb utkörning och trevligt bemötande, Tack så mycket!
  • 2014-08-25 Pizzeria och gatukök Viking 5 Bästa pizzan i stan.
  • 2014-08-24 Pizzeria och gatukök Viking 4 Pizzorna var som vanligt väldigt goda men killen som körde ut dom ringde mig & sa att jag var tvungen att gå ner & möta honom i gången!!! Jag ringer väl för fasen inte online om jag ska behöva hämta dom själv, vill ju ha dom leverade till dörren!!! Det är väl ändå tanken bakom det hela!!!! Grrrr!!! Så irriterad!!!!
  • 2014-06-27 Pizzeria och gatukök Viking 5 Uddevallas bästa pizza :)
i love to cook


10 restauranger erbjuder hemleverans i Uddevalla
 
Visa Listvy