Pizza i Uddevalla

I Uddevalla kan du kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away från din favoritrestaurang eller pizzeria. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, gyros, döner och annan hämtmat tillsammans med dryck där DaLa har ett stort utbud av wraps och flafel. Du har att välja mellan italiensk pizza hos Italia, Marco Polo eller Pizzeria Express. En stad på västkusten som Uddevalla bjuder naturligtvis på ett utbud av skaldjurspizzor från bland andat Pizzeria Ti Amo eller Rhodos, och förutom färska räkor på pizza finns även rullar med räkor och räksallader.

Det finns även ett utbud av pasta, sallader och husmanskost hos bland annat Matakuten. Missa inte heller kycklingrätterna eller maten från grillen, som en god hamburgare från Bleket pizzeria!

OnlinePizza.se har 9 anslutna restauranger i Uddevalla med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din mat och pizza som takeaway eller direkt hem till dörren.

Pizzerior med hemkörning i Uddevalla

I Uddevalla finns 9 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Uddevalla:

  • 2015-06-17 DaLa pizzeria 4 va 5 min sena och bjöd på en 2 liter cola, tyckte de va kanon, då 5 min inte gör någon skillnad för mig som kund. så de tackar jag för.
  • 2015-07-20 DaLa pizzeria 5 Bästa vegetariska pizzorna vi ätit!
  • 2015-05-08 DaLa pizzeria 5 kom när den skulle och var jättegod Tack
  • 2015-03-27 DaLa pizzeria 5 Dala Pizzeria äger! Bästa pizzerian sedan pizzerians uppkomst.
  • 2015-06-27 DaLa pizzeria 5 Snabb leverans, god mat och trevlig personal! Rekommenderas varmt.
i love to cook


9 restauranger erbjuder hemleverans i Uddevalla
 
Visa Listvy