Pizza i Uddevalla

I Uddevalla kan du kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away från din favoritrestaurang eller pizzeria. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, gyros, döner och annan hämtmat tillsammans med dryck där DaLa har ett stort utbud av wraps och flafel. Du har att välja mellan italiensk pizza hos Italia, Marco Polo eller Pizzeria Express. En stad på västkusten som Uddevalla bjuder naturligtvis på ett utbud av skaldjurspizzor från bland andat Pizzeria Ti Amo eller Rhodos, och förutom färska räkor på pizza finns även rullar med räkor och räksallader.

Det finns även ett utbud av pasta, sallader och husmanskost hos bland annat Matakuten. Missa inte heller kycklingrätterna eller maten från grillen, som en god hamburgare från Bleket pizzeria!

OnlinePizza.se har 10 anslutna restauranger i Uddevalla med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din mat och pizza som takeaway eller direkt hem till dörren.

Pizzerior med hemkörning i Uddevalla

I Uddevalla finns 10 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Uddevalla:

  • 2014-03-02 Pizzeria Ti Amo 5 Kanon snabba på att köra ut dom,inte för att de är så mycket att göra just nu men ändå snabba var dom och god mat.
  • 2014-06-06 Pizzeria och gatukök Viking 5 Supersnabb utkörning och jättegod pizza!
  • 2014-04-23 Pizzeria Ti Amo 5 Bästa pizzerian i stan. Stora och fylliga pizzor. Dom kommer aldrig försent, antingen för tidigt eller right on time!
  • 2014-06-27 Pizzeria och gatukök Viking 5 Uddevallas bästa pizza :)
  • 2014-06-05 Pizzeria och gatukök Viking 5 Gott o snabb leverans.
i love to cook


10 restauranger erbjuder hemleverans i Uddevalla
 
Visa Listvy