Pizza i Uddevalla

I Uddevalla kan du kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away från din favoritrestaurang eller pizzeria. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, gyros, döner och annan hämtmat tillsammans med dryck där DaLa har ett stort utbud av wraps och flafel. Du har att välja mellan italiensk pizza hos Italia, Marco Polo eller Pizzeria Express. En stad på västkusten som Uddevalla bjuder naturligtvis på ett utbud av skaldjurspizzor från bland andat Pizzeria Ti Amo eller Rhodos, och förutom färska räkor på pizza finns även rullar med räkor och räksallader.

Det finns även ett utbud av pasta, sallader och husmanskost hos bland annat Matakuten. Missa inte heller kycklingrätterna eller maten från grillen, som en god hamburgare från Bleket pizzeria!

OnlinePizza.se har 9 anslutna restauranger i Uddevalla med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din mat och pizza som takeaway eller direkt hem till dörren.

Pizzerior med hemkörning i Uddevalla

I Uddevalla finns 9 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Uddevalla:

  • 2014-06-27 Pizzeria och gatukök Viking 5 Jätte snabb leverens ! Varm mat och jätte gott var det!! 5/5 !
  • 2014-06-13 Italia pizzeria 5 snabb leverans god pizza
  • 2014-06-04 Pizzeria Ti Amo 5 Snabb leverans och goda pizzor! Helt klart den bästa pizzerian i stan!!!
  • 2014-08-24 Pizzeria och gatukök Viking 4 Pizzorna var som vanligt väldigt goda men killen som körde ut dom ringde mig & sa att jag var tvungen att gå ner & möta honom i gången!!! Jag ringer väl för fasen inte online om jag ska behöva hämta dom själv, vill ju ha dom leverade till dörren!!! Det är väl ändå tanken bakom det hela!!!! Grrrr!!! Så irriterad!!!!
  • 2014-09-24 Pizzeria och gatukök Viking 5 Bästa kebaben i stan :)
i love to cook


9 restauranger erbjuder hemleverans i Uddevalla
 
Visa Listvy