Pizza i Sundsvall

Letar du efter din favoritrestaurang eller pizzeria i Sundsvall har du kommit rätt! På Onlinepizza.se kan du smidigt beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån ditt favoritkök. Från restauranger som Pizzeria San Remo eller Pizza Playa kan du bland annat beställa hämtpizza, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Du hittar såklart samma saker hos Pompei restaurang och Pizzeria Kermit tillsammans med ett urval kebab och falafel.

Norrmalms wok har ett stort utbud asiatiskt och thaimat; allt från kinesikt, thai och wokade rätter. Från Curryhouse kan du beställa indisk mat och Sushi House har en utförlig sushimeny. Är du sugen på annan mat finns även ett utbud pasta, grill och sallader från till exempel Carlos. M. A la carte menyer finns såklart även det så varför inte titta vad Mexicana i Nacksta eller Pizzeria Titanic har för god husmanskost? Så välj din mat och beställ direkt hem nu!

OnlinePizza.se har 19 anslutna restauranger i Sundsvall med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Sundsvall

I Sundsvall finns 19 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Sundsvall:

  • 2014-06-01 Pizzeria Mexicana City 5 alltid snabb leverans, alltid goda pizzor och alltid bra service!!! klart bästa pizzerian i sundsvall!!
  • 2014-04-17 Pizzeria Mexicana City 5 +++++++++++++++
  • 2014-06-13 Pizzeria Mexicana City 5 ++++++++++++++
  • 2014-05-10 Pizzeria Mexicana City 5 Har känt pizzerian länge och alltid blivit behandlad väl. de brukar skicka med extra vitlöksssåser och pizza sallad. de använder alltid handskar. men den här ggn och enda så hittade jag ett hårstrå i maten....men det måste vara någon annan som jobbade vid tillfället. jag ger dem ändå 5/5. det var ett undantag denna gång och självklart hade jag kunnat gett ett dåligt betyg men det är dem inte värda. de kom 2 min innan leveranstiden men det var för det var svårt hitta hit då husnummer ej finns annars brukar de som kör ut oftast komma väldigt i god tid. fast tiden var satt 14.19 och de kom denna gång 17 över. så de kom i tid men varierar som sagt vilken det är som jobbar. vet några som alltid gör mig nöjda då salladen,såsen alltid är god men det beror på vet som gör den. vanligtvis snabb på utkörning,god sallad,såser och pizza utan hårstrå i! men hade väll bara otur denna gång.
  • 2014-04-24 Pizzeria Mexicana City 5 Kanon som vanligt+++++++
i love to cook


19 restauranger erbjuder hemleverans i Sundsvall
 
Visa Listvy