Pizza i Sundsvall

Letar du efter din favoritrestaurang eller pizzeria i Sundsvall har du kommit rätt! På Onlinepizza.se kan du smidigt beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån ditt favoritkök. Från restauranger som Pizzeria San Remo eller Pizza Playa kan du bland annat beställa hämtpizza, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Du hittar såklart samma saker hos Pompei restaurang och Pizzeria Kermit tillsammans med ett urval kebab och falafel.

Norrmalms wok har ett stort utbud asiatiskt och thaimat; allt från kinesikt, thai och wokade rätter. Från Curryhouse kan du beställa indisk mat och Sushi House har en utförlig sushimeny. Är du sugen på annan mat finns även ett utbud pasta, grill och sallader från till exempel Carlos. M. A la carte menyer finns såklart även det så varför inte titta vad Mexicana i Nacksta eller Pizzeria Titanic har för god husmanskost? Så välj din mat och beställ direkt hem nu!

OnlinePizza.se har 20 anslutna restauranger i Sundsvall med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Sundsvall

I Sundsvall finns 20 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Sundsvall:

  • 2014-11-22 Pizzeria Mexicana City 4 Extremt snabb leverans (som vanligt)!
  • 2014-12-15 Pizzeria Mexicana City 4 Snabbt, stripsen var lite sladdriga men annars var allt som det skulle
  • 2015-01-14 Pizzeria Mexicana City 5 Det stod 45 min, men det tog inte så lång tid.
  • 2014-09-14 Pizzeria Mexicana City 4 väldigt snabb leverans inom en kvart men fick ingen pizza sallad det är en skam han sa att idag har vi ingen pizza sallad fast om man köper pizza som det ingår pizza sallad i så ska det ju ingå annars lurar de ju en. andra ggn jag blir missnöjd när samma kille kommer på dörren. vitlökssåsen smakar olika med från gång till gång beroende på vilka som jobbar. jag ger dem 3/5 denna gång. men fortsätter endast att beställa för att de har de godaste pizzorna i stan.
  • 2014-09-18 Pizzeria Mexicana City 5 Bra som vanligt++++++++++++++
i love to cook


20 restauranger erbjuder hemleverans i Sundsvall
 
Visa Listvy