Pizza i Stockholm

Är du hungrig och letar restaurang välkomnar vi dig till OnlinePizza.se! Det rätta stället för dig i Stockholm som vill beställa mat och pizza för hemkörning eller take away ifrån en pizzeria i närheten eller med pizzabud direkt hem till dörren. Du kan bland annat beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck för hemleverans och utkörning från exemeplvis Red Corner. Valsta vedugn och kolgrill har vedugnsbakad pizza samt en stor meny husmanskost och grillrätter. Om du vill ha din pizza snabbt, beställ då från Söder pizza express eller Farsta snabbpizza eller en annan pizzeria med gott utkörningsbetyg.

Är du sugen på asiatisk mat och wok finns det ett stort utbud thaimat och kinamat i Stockholm. Från exempelvis Thai 5 kan du få ett stort urval thaimat för hemkörning. Sushi finns det givetvis också gott om, där till exempel MK. Sushi har alla makibitar du kan tänka dig. Du kan också beställa Indisk mat från flera restauranger i Stockholm. Hos de flesta restauranger finns annan mat som pasta, grill och sallader som också går utmärkt att beställa med din pizza för hemleverans.

OnlinePizza.se har 135 anslutna restauranger i Stockholm med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren med pizzabud eller som takeaway och hämtpizza från vilken restaurang du önskar. Det är bara att välja mat och pizzeria, så beställ din pizza för leverans nu!

For our English speaking users: order your food for delivery from OnlinePizza.se! Pick the cuisine you want and decide on a restaurant and enjoy the best pizza delivery in Stockholm.

Pizzerior med hemkörning i Stockholm

I Stockholm finns 135 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Stockholm:

  • 2015-05-01 Ny söder pizza express 5 Jätte bra service! Skrev fel i min beställning men de åkte till och med 2 gånger! Resturangen Rekommenderars starkt!
  • 2015-01-17 Solna express, Gustafsv. 5 Always the best!
  • 2015-01-18 Solna express, Gustafsv. 4 Maten kom snabbt, pizzan var fortfarande varm, gjorde en egen pizza som inte blev alltför dyr med bacon och pepperoni korv. Väldigt gott, det enda jag inte gillade var att osten kändes lågkvalitet samt att det rann olja från pizzan vilket inte var lika gott. Om man är hungrig och vill ha käk snabbt så skulle jag rekommendera den här restaurangen
  • 2015-05-12 Ny söder pizza express 4 Tycker den var en aning kall. Annars helt OK. Lite torr också men såsen man fick med var god.
  • 2015-01-22 Solna express, Gustafsv. 5 Mkt snabba leverans, bra priser. Goda pizzor +++++ rekommenderas!
i love to cook


135 restauranger erbjuder hemleverans i Stockholm
 
Visa Listvy