Pizza i Sala

I Sala hittar du din favoritrestaurang eller pizzeria som du på Onlinepizza.se smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från exempelvis Gaston bar och kök eller US pizza kan du beställa hämtpizza, kebab och annan hämtmat tillsammans med dryck. Gyros och mexikanska rätter hittas hos Pizzeria Papillon och från Tellus kan du välja bland ett stort urval hamburgare och korv. Det finns även ett utbud av pasta, grill och sallader. Se även till att titta efter a la carte menyn på Kvarnen pizzeria om någon husmanskost där faller dig i smaken!

OnlinePizza.se har 6 anslutna restauranger i Sala med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Sala

I Sala finns 6 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Sala:

  • 2015-02-07 Sala pizzeria och kiosk 4 Pizzan 5/5 - Ordentlig och fast botten! Mild Kebabsås 1/5 - Absolut inte min smak. Pizzasallad 2/5 - Kan ha fel men antingen var den gammal eller lite okryddad. Vill poängtera att L inte är en större pizza utan en Famijepizza så slipper kommande kunder frågetecken! PS: Jag är extremt kräsen så detta är bra feedback.
  • 2015-04-25 Pizzeria Tellus 4 I tid
  • 2015-02-06 Pizzeria Papillon 4 Det tog lång tid (40min). Men det är förståeligt eftersom det var väldigt mkt folk som skulle ha pizza samtidigt som mig. Annars trevligt med Levi i kassan :)
  • 2015-03-21 Pizzeria Papillon 5 God mat och snabbt tillagat.
  • 2015-05-16 Pizzeria Papillon 5 Väldigt snabbt.
i love to cook


6 restauranger erbjuder hemleverans i Sala
 
Visa Listvy