Pizza i Örebro

Om du är hungrig i Örebro så har du kommit rätt! På Onlinepizza.se hittar du lätt en pizzeria eller restaurang som du kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från Rulles pizzabutik eller Pizza time kan du bland annat beställa hämtpizza, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Om du gillar kebab och falafel rekommenderas den stora menyn hos Kebabcenter samt en titt hos Pizzeria Campus. Kebabrätter finns även för utkörning hos Pizzeria Express som även erbjuder ett stort urval hamburgare.

Asiatisk mat kan du beställa från Kina Yuelong som har wok, thai och kinesiskt mat. Kinamat och thaimat hittar du även hos Restaurang Solbaren som också har mycket kolgrillat och husmanskost på menyn. Från Pacos i Örebro kan du beställa mexikansk mat som nachos och grillrätter för hemkörning. Mr Gusto italienskt kök har all italiensk mat du kan tänka dig och pasta, grill och sallader finns även att beställa hem från Pizzeria Light eller Pizzeria Tre Kronor. Det är inte lätt att välja mellan så mycket gott, lite thaimat för hemkörning är aldrig fel eller varför inte beställa en pizza direkt hem till dörren!

Du kan beställa maten hem eller som takeaway från vilken restaurang du önskar. OnlinePizza.se har 36 anslutna restauranger i Örebro med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning.

Pizzerior med hemkörning i Örebro

I Örebro finns 36 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Örebro:

  • 2014-05-26 Värmlandspizza (VN) 5 Jag har beställt tre gånger från Värmlands pizza , och varje gång är allt i toppklass , jag är jättenöjd
  • 2014-05-10 Värmlandspizza (VN) 5 Bästa Pizzan I örebro utan tvekan! Jag efterfrågade ingen kebab på kebabtallriken och stark sås, dem levererade!
  • 2014-09-21 Värmlandspizza (VN) 5 Varm och god mat! Stor och välfylld kebab rulle . God pizza
  • 2014-09-08 Värmlandspizza (VN) 5 Jättebra pizzor! Perfekt botten!
  • 2014-05-24 Pizzabud 5 Supernöjd trots att det blev lite fel. Fick fel pizza men istället för att bli sur, och hålla tyst som så många andra gör så ringde jag. Alla kan ju faktiskt göra fel. Tog inte lång stund innan jag fick rätt pizza som var rykande varm, dessutom blev jag kompenserad med dricka och sallad. Problem är till för att lösas ;) Gott som vanligt! Bra jobbat!
i love to cook


36 restauranger erbjuder hemleverans i Örebro
 
Visa Listvy