Pizza i Norrköping

I Norrköping kan du beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån din favoritrestaurang eller pizzeria som du enkelt hittar på OnlinePizza.se. Från till exempel Pizzeria Viktoria eller Napoli kan du bland annat beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Pizzeria Maestro har även gyros och falafel i sitt utbud. Det finns även ett utbud av pasta och sallader som till exempel hos Pastasnäckan eller grillrätter hos Rhodos eller Teater pizzeria.

Fyrkanten Matstugan har ett stort urval rätter a la carte men även hamburgare och korv, vilket också finns hos MAX och Sibylla. Panpizza kan du beställa från Pizza Hut och ett stort urval övrig pizza kan beställas från Black and White, Babylon eller Neptun. Om du är sugen asiatisk mat har San sushi och wok en stor urval sushi, men också thaimat finns på menyn. Thairätter finns även hos Sing thai restaurang och indisk mat hittar du på Indra-flavor of India. Se även till att titta efter husmanskost om något där faller dig i smaken!

OnlinePizza.se har 55 anslutna restauranger i Norrköping med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din pizza som takeaway eller bekvämt direkt hem till dörren.

Pizzerior med hemkörning i Norrköping

I Norrköping finns 55 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Norrköping:

  • 2013-10-27 Teater pizzeria 5 JÄTTE GO PIZZA. Bra Jobbat. Pizzorna smakar jätte goda. Schyssta priser och snabb service. Generösa med fyllning och pizzasalladen är mycket god! Bra utbud av läsk och långa öppettider! Mycket trevlig personal! hit kommer vi att återvända!
  • 2013-11-22 Pizzeria Maestro 5 Jag tror de slog rekordtid idag, helt sjukt snabbt! Och precis lika gott som vanligt+++++
  • 2013-11-15 Pizzeria Maestro 5 Gött
  • 2014-02-08 Restaurang God vän 4 Det gick fort och det var fruktansvärt gott. Dock var inte nåt av fläskköttet genomstekt så jag kunde bara är lite av nötköttet, det var synd just för att det så gott!
  • 2013-11-26 Pizzeria Maestro 5 Leveransen tog bara 30 min, vilket är väldigt bra jämfört med majoriteten av pizzeriorna som det brukar ta 60 min för. Pizzorna var riktigt fina, mycket pålägg och mjukt och fint bröd. Stort tack för så god kvalité!
i love to cook


55 restauranger erbjuder hemleverans i Norrköping
 
Visa Listvy