Pizza i Luleå

I Luleå hittar du din favoritrestaurang eller pizzeria som du genom Onlinepizza.se smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från till exempel Miss Mac eller Pizzeria Porsön kan du beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Du kan hitta snacks och godis på Musikomat som även har libanesisk mat. Är du sugen på amerikansk pizza har Pizza Express ett stort urval panpizza.

Hos Bambu restaurang kan du beställa asiatisk och kinesisk mat och på Marco Polo kan du hitta mexikanskt och thai. Bergvikens grill och pizzeria har ett utbud texmex och grill. Restaurang Kim Long har bland annat flertalet kötträtter och hos MAX Luleå hittar du såklart alla dina favoritburgare. Det finns även ett utbud av pasta och sallader hos de flesta restuaranger i Luleå, och indisk mat samt sushi finns också. Missa inte heller a la carte och husmanskost där Restaurang Ripan har en stor meny!

OnlinePizza.se har 22 anslutna restauranger i Luleå med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Luleå

I Luleå finns 22 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Luleå:

  • 2015-06-10 Bamboo kinesiskt, grill, pizza 5 Väldigt lite fyllning i kebaben med bröd, men den var ändå väldigt god och allting annat var perfekt som vanligt!
  • 2015-08-08 Bamboo kinesiskt, grill, pizza 4 Bra mat och bra service!
  • 2015-05-13 Bamboo kinesiskt, grill, pizza 4 Maten var god som vanligt, men ej så varm utan man fick äta fort så inte maten vart iskall. Har alltid var nöjd med maten men inte nu. Maten var ej varm utan halv ljummen. Kom före utsatt tid i utkörning en å trevlig service.
  • 2015-05-04 Bamboo kinesiskt, grill, pizza 5 Jätte god kebabrulle! :)
  • 2015-03-28 Bamboo kinesiskt, grill, pizza 5 Chiliburgaren var riktigt god! pommesen var väl lite som mjuka men förstår det då det tog 75 minuter att få maten, Men kommer ändå beställda härifrån just pga hamburgare (Y)
i love to cook


22 restauranger erbjuder hemleverans i Luleå
 
Visa Listvy