Pizza i Landskrona

I Landskrona kan du beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån din favoritrestaurang eller pizzeria som du enkelt hittar på OnlinePizza.se. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Det finns även ett utbud av pasta, grill och sallader. Se även till att titta efter a la carte och husmanskost om något där faller dig i smaken!

OnlinePizza.se har 6 anslutna restauranger i Landskrona med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din pizza som takeaway eller bekvämt direkt hem till dörren.

Pizzerior med hemkörning i Landskrona

I Landskrona finns 6 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Landskrona:

  • 2014-12-08 Karlslunds pizzeria 5 jätte snabb utkörning,varm och god mat, trevlig personal.Rek varmt Kommer att beställa från er när jag vill ha pizza m,m hemkörd.
  • 2014-09-10 Mikis nya rest. och pizzeria 5 Det enda jag har att anmärka på är att jag tyckte en timme för en pizza var lite väl lång tid med tanke på att jag bor inte jättelångt från pizzerian, 40-45 min hade känts mer rimligt
  • 2015-02-28 Mikis nya rest. och pizzeria 5 Tog lång tid 1 timme
  • 2015-01-28 Mikis nya rest. och pizzeria 4 Snabb leverans & god pizza
  • 2014-11-14 Viking pizzeria 5 Supergott och trevlig personal!
i love to cook


6 restauranger erbjuder hemleverans i Landskrona
 
Visa Listvy