Pizza i Landskrona

I Landskrona kan du beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån din favoritrestaurang eller pizzeria som du enkelt hittar på OnlinePizza.se. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Det finns även ett utbud av pasta, grill och sallader. Se även till att titta efter a la carte och husmanskost om något där faller dig i smaken!

OnlinePizza.se har 5 anslutna restauranger i Landskrona med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din pizza som takeaway eller bekvämt direkt hem till dörren.

Pizzerior med hemkörning i Landskrona

I Landskrona finns 5 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Landskrona:

  • 2014-01-26 Pizzeria Escape 5 Alltid jättenöjd med servicen från Escape. Maten är god (tycker dom har godaste pizzarna utav de som kör ut i Landskrona), för det mesta levereras den en bra bit innan utsatt tid och han som levererar är alltid trevlig! (Om man kunde beställa pommes som extra tillbehör härifrån skulle jag aldrig beställa från någon annan.)
  • 2014-05-27 Karlslunds pizzeria 5 Allt var perfekt!
  • 2014-02-07 Mikis nya rest. och pizzeria 4 Allt var till belåtenhet, och pizzan levererades femton minuter innan utsatt tid, imponerande!
  • 2014-04-27 Mikis nya rest. och pizzeria 5 Pizzan kom mycket tidigare än utlovat. Är inte så dumt när man är hungrig.
  • 2014-04-07 Mikis nya rest. och pizzeria 4 Hamburgaren var god och helt okej. Efter jag tidigare beställt och bet om få drycken separat så är maten inte ljummen till kall nu när den levereras. Killen som kör ut maten är alltid trrevlig och denna gången var han snabb med utkörningen. Mikis är en bra restaurang men de beror väldigt mycket på vem som lagar maten och kör ut den dagen man beställer. Så länge maten håller bra kvalite så kommer jag återkomma.
i love to cook


5 restauranger erbjuder hemleverans i Landskrona
 
Visa Listvy