Pizza i Landskrona

I Landskrona kan du beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån din favoritrestaurang eller pizzeria som du enkelt hittar på OnlinePizza.se. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Det finns även ett utbud av pasta, grill och sallader. Se även till att titta efter a la carte och husmanskost om något där faller dig i smaken!

OnlinePizza.se har 6 anslutna restauranger i Landskrona med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din pizza som takeaway eller bekvämt direkt hem till dörren.

Pizzerior med hemkörning i Landskrona

I Landskrona finns 6 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Landskrona:

  • 2015-03-13 Mikis nya rest. och pizzeria 5 Rikligt med mat, bra service- som vanligt!
  • 2015-01-05 Karlslunds pizzeria 5 Jättebra med extra tillval som bacon och extra ost
  • 2015-04-01 Mikis nya rest. och pizzeria 4 Snabbaste leveransen sen vi börjat beställa via Onlinepizza. God mat och allt stämde
  • 2015-05-22 Mikis nya rest. och pizzeria 4 Helt okej.. Förvånad över att pizzorna var så goda och fortfarande varma. Lite stressigt överlämnande då jag fick vatten(?) över hela min tröja, och att pizzorna var lite tilltryckta i pappkartongen, fastnade papp på pizzan. Och jag hann inte ens fråga vad som hänt, eftersom budet stressade vidare, hann inta ens kolla så att det var rätt. Pizzasalladen var inte god.. Men pizzan va överraskande goda!
  • 2015-03-24 Mikis nya rest. och pizzeria 5 God pizza, bra pris och vänlig personal. Rekommenderar varmt. 10/10
i love to cook


6 restauranger erbjuder hemleverans i Landskrona
 
Visa Listvy