Pizza i Landskrona

I Landskrona kan du beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån din favoritrestaurang eller pizzeria som du enkelt hittar på OnlinePizza.se. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Det finns även ett utbud av pasta, grill och sallader. Se även till att titta efter a la carte och husmanskost om något där faller dig i smaken!

OnlinePizza.se har 6 anslutna restauranger i Landskrona med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din pizza som takeaway eller bekvämt direkt hem till dörren.

Pizzerior med hemkörning i Landskrona

I Landskrona finns 6 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Landskrona:

  • 2015-08-09 Mikis nya rest. och pizzeria 5 beställer inte igen från mikis
  • 2015-06-12 Karlslunds pizzeria 5 Blev ngt fel vid beställningen ang betalningen. Jag trodde att jag hade betalt med kort. Men tydligen inte och en envis med all rätt kille som lämnar står på sig att det inte var betalt. Jag hade gjort ngt fel vid beställningen. Trots att vi fick springa efter pengar så var pi...
  • 2015-05-14 Karlslunds pizzeria 5 Alltid lika bra
  • 2015-09-22 Mikis nya rest. och pizzeria 5 Glömde extra pommes/kebab annars var det skit gott som vanligt :D snabb leverans och skit god kebab7pizzor :)
  • 2015-08-09 Karlslunds pizzeria 4 Hemkörning betyder inte att jag ska möta upp på vägen. Hade jag velat lämna lägenheten kunde jag gått och handlat vad som helst. Annars allt klockrent som vanligt.
i love to cook


6 restauranger erbjuder hemleverans i Landskrona
 
Visa Listvy