Pizza i Karlstad

I Karlstad hittar du din favoritrestaurang eller pizzeria som du på Onlinepizza.se smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från till exempel Kvarnens eller Kroppkärrs pizzeria kan du bland annat beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Om du är riktigt sugen på hamburgare så har Mama Rosa eller MAX mycket att erbjuda. Norrstrands pizzeria har rätter som piroger, panpizza och quornpizza för vegetarianer, och på Orrholmens kan du beställa nachorätter.

Amerikansk pizza och gyros hittar du hos Italiana pizzeria som även har många salladsrätter samt hos Nya Flamingo som har ett stort utbud kebabrätter. Vedugnspizza finns hos Restaurang Ciao ciao där du får pizzan direkt ur vedugnen. För asiatisk mat så har Happy Kitchen all sushi du kan önska dig och hos Tom Yam hittar du thaimat och wok. Det finns även ett utbud av pasta, grill och sallader från till exempel Pizzeria Färjestad eller Lyckans. Om du gillar kolgrillat så har Nawros eller Nawroz ett stort utbud grillrätter med kött och kyckling. Se även till att titta efter a la carte och husmanskost om något där faller dig i smaken!

OnlinePizza.se har 29 anslutna restauranger i Karlstad med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Karlstad

I Karlstad finns 29 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Karlstad:

  • 2015-04-17 Happy Kitchen 5 Fantastisk sushi!
  • 2015-08-28 Happy Kitchen 5 Tog bara lite för lång tid, annars bra.
  • 2015-05-03 91:ans turkiska kök 5 Bra mat som alltid, snabb leverans uppskattas! :)
  • 2015-06-23 91:ans turkiska kök 5 en av dom godaste ställen man får bra mat plus service
  • 2015-07-16 Italiana pizzeria 5 Hade beställt en Gyrosrulle med Jalapenos och en extra kebabsås. allt var rätt. Det var även rikligt med kebabsås i kebbaben, vilket det var länge sedan det var, hoppas det blir en fortsatt trend. Köttet känndes mer kryddat än vanligt, ja så jag var helt nöjd med denna k...
i love to cook


29 restauranger erbjuder hemleverans i Karlstad
 
Visa Listvy