Pizza i Karlstad

I Karlstad hittar du din favoritrestaurang eller pizzeria som du på Onlinepizza.se smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från till exempel Kvarnens eller Kroppkärrs pizzeria kan du bland annat beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Om du är riktigt sugen på hamburgare så har Mama Rosa eller MAX mycket att erbjuda. Norrstrands pizzeria har rätter som piroger, panpizza och quornpizza för vegetarianer, och på Orrholmens kan du beställa nachorätter.

Amerikansk pizza och gyros hittar du hos Italiana pizzeria som även har många salladsrätter samt hos Nya Flamingo som har ett stort utbud kebabrätter. Vedugnspizza finns hos Restaurang Ciao ciao där du får pizzan direkt ur vedugnen. För asiatisk mat så har Happy Kitchen all sushi du kan önska dig och hos Tom Yam hittar du thaimat och wok. Det finns även ett utbud av pasta, grill och sallader från till exempel Pizzeria Färjestad eller Lyckans. Om du gillar kolgrillat så har Nawros eller Nawroz ett stort utbud grillrätter med kött och kyckling. Se även till att titta efter a la carte och husmanskost om något där faller dig i smaken!

OnlinePizza.se har 29 anslutna restauranger i Karlstad med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Karlstad

I Karlstad finns 29 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Karlstad:

  • 2015-05-31 Italiana pizzeria 4 Trevligt bemötande på pizzerian. Pizzan var i stort sett klart när jag kom, allt var rätt på pizzan. Jag var nöjd med smakerna på pizzan. Visserkligen är det en small Pan Pizza, men även fast det är smål kan man få väldigt mkt större pan pizzor för det priset (som räcker i...
  • 2015-04-17 Happy Kitchen 5 Fantastisk sushi!
  • 2015-05-03 91:ans turkiska kök 5 Bra mat som alltid, snabb leverans uppskattas! :)
  • 2015-06-16 Italiana pizzeria 4 Kebaben var klar när jag kom till restruangen. Trevligt bemötande. Hade beställt en gyrosrulle, med sås i kebab samt en extra kebabsås vid sidan om. Och det var tur, för det var väldigt lite kebabsås i själva rullen, så jag råder alla att köpa en extra kebabsås till. Kebab...
  • 2015-03-27 91:ans turkiska kök 4 Supergott men köttet va kallt
i love to cook


29 restauranger erbjuder hemleverans i Karlstad
 
Visa Listvy