Pizza i Karlstad

I Karlstad hittar du din favoritrestaurang eller pizzeria som du på Onlinepizza.se smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från till exempel Kvarnens eller Kroppkärrs pizzeria kan du bland annat beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Om du är riktigt sugen på hamburgare så har Mama Rosa eller MAX mycket att erbjuda. Norrstrands pizzeria har rätter som piroger, panpizza och quornpizza för vegetarianer, och på Orrholmens kan du beställa nachorätter.

Amerikansk pizza och gyros hittar du hos Italiana pizzeria som även har många salladsrätter samt hos Nya Flamingo som har ett stort utbud kebabrätter. Vedugnspizza finns hos Restaurang Ciao ciao där du får pizzan direkt ur vedugnen. För asiatisk mat så har Happy Kitchen all sushi du kan önska dig och hos Tom Yam hittar du thaimat och wok. Det finns även ett utbud av pasta, grill och sallader från till exempel Pizzeria Färjestad eller Lyckans. Om du gillar kolgrillat så har Nawros eller Nawroz ett stort utbud grillrätter med kött och kyckling. Se även till att titta efter a la carte och husmanskost om något där faller dig i smaken!

OnlinePizza.se har 27 anslutna restauranger i Karlstad med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Karlstad

I Karlstad finns 27 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Karlstad:

  • 2014-06-18 Pizzeria 91:an 5 Min nya favoritpizzeria i Karlstad! Allt var toppen! Såserna smaka utmärkt och äntligen en pizzeria som vet vad kebab är och inte nå billig fläskkarre! 5/5!!
  • 2014-03-08 Kvarnens pizzeria 5 Pizzan kom i utsatt tid och den var varm så det är klart godkänt när det gäller leveransen!
  • 2014-03-21 Kvarnens pizzeria 5 Alltid mycket nöjd med utkörning och mat från Kvarnens pizzeria!
  • 2014-04-03 Kvarnens pizzeria 4 Vi beställde en massa salader och en pizza. Pizzan låg underst i kassen med alla sallader ovanpå. Detta gjorde att pizzans topping hade mosats fast på pizzakartongen lock. INTE BRA. Lägg pizzan övers nästa gång! P.S. Det smakade bra som vanligt!
  • 2014-04-11 Kvarnens pizzeria 5 Supergott och snabbare än beräknat!!
i love to cook


27 restauranger erbjuder hemleverans i Karlstad
 
Visa Listvy