Pizza i Karlstad

I Karlstad hittar du din favoritrestaurang eller pizzeria som du på Onlinepizza.se smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från till exempel Kvarnens eller Kroppkärrs pizzeria kan du bland annat beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Om du är riktigt sugen på hamburgare så har Mama Rosa eller MAX mycket att erbjuda. Norrstrands pizzeria har rätter som piroger, panpizza och quornpizza för vegetarianer, och på Orrholmens kan du beställa nachorätter.

Amerikansk pizza och gyros hittar du hos Italiana pizzeria som även har många salladsrätter samt hos Nya Flamingo som har ett stort utbud kebabrätter. Vedugnspizza finns hos Restaurang Ciao ciao där du får pizzan direkt ur vedugnen. För asiatisk mat så har Happy Kitchen all sushi du kan önska dig och hos Tom Yam hittar du thaimat och wok. Det finns även ett utbud av pasta, grill och sallader från till exempel Pizzeria Färjestad eller Lyckans. Om du gillar kolgrillat så har Nawros eller Nawroz ett stort utbud grillrätter med kött och kyckling. Se även till att titta efter a la carte och husmanskost om något där faller dig i smaken!

OnlinePizza.se har 28 anslutna restauranger i Karlstad med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Karlstad

I Karlstad finns 28 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Karlstad:

  • 2014-10-25 Kronoparkens pizzeria 5 Jättegod pizza med mycket fyllning. Levererades innan utsatt tid, jättebra. Var dock lite ljummen. Första gången jag beställde hos dem men kommer definitivt att beställa där i fortsättningen.
  • 2015-02-28 Kronoparkens pizzeria 5 Lika gott och smaskigt som vanligt, alltid trevlig personal = Bästa pizzerian!!
  • 2014-12-15 Kvarnens pizzeria 5 Mycket god ost och bacon burgare med pommes! helt perfekt på alla sätt och viss, perfekt hamburgare riktigt god! och även riktiga goda pommes frites! imponerande! Vill passa på att berätta om en incidtent som hände i somras, jag beställde via telefon så kunnde inte betygsätta här då.. men hur som helst jag var där och skulle köpa lunch, jag sa att jag ville ha en hamburgartallrik, den kostade 55 kr, jag frågade om dom hade lunch paket, ja det har vi fast det kostar 75 kr sa dom, det sluta med att lunch paket jag betala för blev dyrare, det hade kostat 68 utan lunch paket jag betalade 75 kr med lunchpaket! , tycker et är lågt att behandla kunder så, kännde mig lurad..hoppas inte han jobbar kvar där det är sådant man inte glömmer..det är småsummor vi snackar om men det är principsak..upplevde att han hade samma attityd mot andra kunder som betala med en fem hundring kunden sa "ja det är nog lite mkt" han i kassan "jag behåller den gärna *skratt*" Hur som helst detta var i somras, var väldigt trevlig personal som jobba när jag hämta mat där senast..
  • 2014-12-01 Kvarnens pizzeria 5 Karlstads bästa kebab!
  • 2015-03-12 Kronoparkens pizzeria 5 Klart bästa pizzerian!!
i love to cook


29 restauranger erbjuder hemleverans i Karlstad
 
Visa Listvy