Pizza i Karlstad

I Karlstad hittar du din favoritrestaurang eller pizzeria som du på Onlinepizza.se smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från till exempel Kvarnens eller Kroppkärrs pizzeria kan du bland annat beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Om du är riktigt sugen på hamburgare så har Mama Rosa eller MAX mycket att erbjuda. Norrstrands pizzeria har rätter som piroger, panpizza och quornpizza för vegetarianer, och på Orrholmens kan du beställa nachorätter.

Amerikansk pizza och gyros hittar du hos Italiana pizzeria som även har många salladsrätter samt hos Nya Flamingo som har ett stort utbud kebabrätter. Vedugnspizza finns hos Restaurang Ciao ciao där du får pizzan direkt ur vedugnen. För asiatisk mat så har Happy Kitchen all sushi du kan önska dig och hos Tom Yam hittar du thaimat och wok. Det finns även ett utbud av pasta, grill och sallader från till exempel Pizzeria Färjestad eller Lyckans. Om du gillar kolgrillat så har Nawros eller Nawroz ett stort utbud grillrätter med kött och kyckling. Se även till att titta efter a la carte och husmanskost om något där faller dig i smaken!

OnlinePizza.se har 26 anslutna restauranger i Karlstad med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Karlstad

I Karlstad finns 26 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Karlstad:

  • 2014-02-21 Nya Flamingo 5 Har varit en trogen kund till Mama Rosa. Blev besviken sist jag handlade av dom. Det dom kallade bacon var så fett att det inte gick äta. Tyvärr förstörde det feta fläsket som rann över hela pizzan samt blötte ner kartongen HELA MIN KVÄLL. Därför bytte jag till er. VILKEN FULTRÄFF! JÄTTEGOTT! Byt aldrig till billiga råvaror. Det blir bara besvikna kunder.
  • 2014-06-18 Pizzeria 91:an 5 Min nya favoritpizzeria i Karlstad! Allt var toppen! Såserna smaka utmärkt och äntligen en pizzeria som vet vad kebab är och inte nå billig fläskkarre! 5/5!!
  • 2014-06-14 Kvarnens pizzeria 4 mycket snabbt
  • 2014-04-11 Kvarnens pizzeria 5 Supergott och snabbare än beräknat!!
  • 2014-01-30 Pizzeria 91:an 4 Panpizzan var helt okej, men verkade som dom glömt tomaterna som jag beställt extra. Annars var pizzan god. Utkörningen var ganska snabb.
i love to cook


26 restauranger erbjuder hemleverans i Karlstad
 
Visa Listvy