Pizza i Karlstad

I Karlstad hittar du din favoritrestaurang eller pizzeria som du på Onlinepizza.se smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från till exempel Kvarnens eller Kroppkärrs pizzeria kan du bland annat beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Om du är riktigt sugen på hamburgare så har Mama Rosa eller MAX mycket att erbjuda. Norrstrands pizzeria har rätter som piroger, panpizza och quornpizza för vegetarianer, och på Orrholmens kan du beställa nachorätter.

Amerikansk pizza och gyros hittar du hos Italiana pizzeria som även har många salladsrätter samt hos Nya Flamingo som har ett stort utbud kebabrätter. Vedugnspizza finns hos Restaurang Ciao ciao där du får pizzan direkt ur vedugnen. För asiatisk mat så har Happy Kitchen all sushi du kan önska dig och hos Tom Yam hittar du thaimat och wok. Det finns även ett utbud av pasta, grill och sallader från till exempel Pizzeria Färjestad eller Lyckans. Om du gillar kolgrillat så har Nawros eller Nawroz ett stort utbud grillrätter med kött och kyckling. Se även till att titta efter a la carte och husmanskost om något där faller dig i smaken!

OnlinePizza.se har 27 anslutna restauranger i Karlstad med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Karlstad

I Karlstad finns 27 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Karlstad:

  • 2014-09-13 Kvarnens pizzeria 5 leverans ca.30 min helt ok, pizza var varm och gott,smidigt betalsätt !
  • 2014-07-13 Kronoparkens pizzeria 5 Snabbaste leverans nånsin, 19 minuter! :) Och rullen va god.
  • 2014-08-16 Nya Flamingo pizzeria 5 Snabb utkörning, ca 25 minuter och detta var en fredkag kväll, väldigt bra. Även trevligt bemötande av pizza budet, och han verkade inte vara stressad, som många andra pizza bud är, gillar det! Även Pizzan vad mycket god! Era Amerikanska pan pizzor är jättegoda. Enda som jag kan klaga på är att erat system för att lägga till och ta bort ingredineser på pizzorna inte fungerar! det fungerar på andar pizzerior, men om jag tar bort ingredienser och lägger till nya tex byter fläskfile mot skinka så kommer inte ingredienserna kvitta varandra utan det blir man får betala extra även när man tagit bort ingredeinser, fixa gärna detta, för detta är en viktig sak som gör att man inte kan beställa en pizza med sina favorit ingredienser. Om man tar bort flera ingredeinser så ska man inte behöva betala om man lägger till en annan ingrediens Annars nöjd full pott! MVH Niclas
  • 2014-06-29 Kvarnens pizzeria 5 Pizzan levererades rykande het, underbart:)
  • 2014-06-29 Nya Flamingo pizzeria 5 Snabb utkörning, kom tidigare än förväntat o kanongod mat!
i love to cook


27 restauranger erbjuder hemleverans i Karlstad
 
Visa Listvy