Pizza i Jönköping

Letar du efter din favoritrestaurang eller pizzeria i Jönköping har du kommit rätt! På Onlinepizza.se hittar du enkelt en pizzeria som du smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck från till exempel Pizzeria Mariebo eller Vätterstranden. Kebabhörnan har en stor meny kebab och gyros och alla hamburgare du kan tänka dig hittar du såklart hos MAX Jönköping.

Om du tycker om orientalisk mat så har Restaurang och kolgrill Alaadin ett stort utbud grillrätter och grekisk mat. Från Radhuni kan du beställa indisk mat som curry och kyckling. Är du sugen på annan mat finns även ett utbud pasta, grill och sallader från exempelvis Pizzeria 39:an. La mia restaurang och pizzeria har även en a la carte menyn tillsammans med annan god husmanskost. Så välj och vraka och beställ nu!

OnlinePizza.se har 9 anslutna restauranger i Jönköping med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Jönköping

I Jönköping finns 9 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Jönköping:

  • 2014-02-11 Mariebo rest. och pizzeria 5 Alltid fräscha råvaror! Alltid snabba! Alltid trevligt bemötande!
  • 2014-01-29 Rest. och kolgrill Alaadin 5 Mycket god mat och otroligt trevlig personal. Blev en liten miss med såsen till ena pizzan men dom var otroligt snälla och skickade iväg en utkörning för enbart såsen och även en liten kompensation som ursäkt för att det blivit lite fel. Rekommenderas varmt.
  • 2014-04-20 Pizzeria Vätterstranden 5 Helt okej
  • 2014-03-07 Pizzeria Vätterstranden 5 Mycket Gott pizzor och kebab.
  • 2014-01-30 Rest. och kolgrill Alaadin 5 Snabb leverans , god pizzaaa
i love to cook


11 restauranger erbjuder hemleverans i Jönköping
 
Visa Listvy