Pizza i Jönköping

Letar du efter din favoritrestaurang eller pizzeria i Jönköping har du kommit rätt! På Onlinepizza.se hittar du enkelt en pizzeria som du smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck från till exempel Pizzeria Mariebo eller Vätterstranden. Kebabhörnan har en stor meny kebab och gyros och alla hamburgare du kan tänka dig hittar du såklart hos MAX Jönköping.

Om du tycker om orientalisk mat så har Restaurang och kolgrill Alaadin ett stort utbud grillrätter och grekisk mat. Från Radhuni kan du beställa indisk mat som curry och kyckling. Är du sugen på annan mat finns även ett utbud pasta, grill och sallader från exempelvis Pizzeria 39:an. La mia restaurang och pizzeria har även en a la carte menyn tillsammans med annan god husmanskost. Så välj och vraka och beställ nu!

OnlinePizza.se har 9 anslutna restauranger i Jönköping med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Jönköping

I Jönköping finns 9 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Jönköping:

  • 2013-10-27 Mariebo rest. och pizzeria 5 En hel kvart innan den beräknade tiden. Mycket bra!
  • 2014-02-11 Mariebo rest. och pizzeria 5 Alltid fräscha råvaror! Alltid snabba! Alltid trevligt bemötande!
  • 2013-11-10 Mariebo rest. och pizzeria 5 maten va lite kall men den hade ju kallnat även om jag hämtade den själv, men det var helt klart värt det med utkörning!
  • 2013-12-08 Mariebo rest. och pizzeria 5 Alltid Kanon mat och snabb leverans. Supernöjd.
  • 2013-11-13 Pizzeria Vätterstranden 4 Väldigt snabb leverans, trevlig personal och god mat, kebabsalladen föll mig inte i smaken dock, men den var ändå godkänd. Helt klart ett gott betyg!
i love to cook


11 restauranger erbjuder hemleverans i Jönköping
 
Visa Listvy