Pizza i Jönköping

Letar du efter din favoritrestaurang eller pizzeria i Jönköping har du kommit rätt! På Onlinepizza.se hittar du enkelt en pizzeria som du smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck från till exempel Pizzeria Mariebo eller Vätterstranden. Kebabhörnan har en stor meny kebab och gyros och alla hamburgare du kan tänka dig hittar du såklart hos MAX Jönköping.

Om du tycker om orientalisk mat så har Restaurang och kolgrill Alaadin ett stort utbud grillrätter och grekisk mat. Från Radhuni kan du beställa indisk mat som curry och kyckling. Är du sugen på annan mat finns även ett utbud pasta, grill och sallader från exempelvis Pizzeria 39:an. La mia restaurang och pizzeria har även en a la carte menyn tillsammans med annan god husmanskost. Så välj och vraka och beställ nu!

OnlinePizza.se har 11 anslutna restauranger i Jönköping med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Jönköping

I Jönköping finns 11 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Jönköping:

  • 2015-03-06 MAX Jönköping 5 Snabbare leverans än planerat. Levererades till dörren trots att det inte brukar det. Men för hutlösa 69:- i utkörningsavgift borde det ju alltid ingå :)
  • 2015-03-20 Pizzeria Söder 5 Beställde en mexicana och en amerikansk sallad. Supergoda båda två! Jättesnabb leverans av en rolig kille! Jag rekommenderar stället! 5/5!
  • 2015-02-13 Pizzeria Söder 5 Tog ca 20 minuter för levereras till Öxnehaga och maten är som vanligt bäst i stan. 10/10, will order again.
  • 2015-03-07 MAX Jönköping 4 Maten kom fort och var varm. Dock hade de glömt min dricka men det ringde senare på min dörr och då fick jag min dricka. ibland blir det fel och de skötte det bra ! :)
  • 2015-01-30 Pizzeria 39:an 5 Jättesnabbt och gott! :)
i love to cook


11 restauranger erbjuder hemleverans i Jönköping
 
Visa Listvy