Pizza i Höganäs

I Höganäs hittar du din favoritrestaurang eller pizzeria, som du kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Det finns även ett utbud av pasta, grill och sallader.

OnlinePizza.se har 3 anslutna restauranger i Höganäs med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway.

Pizzerior med hemkörning i Höganäs

I Höganäs finns 3 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Höganäs:

  • 2015-04-24 Restaurang och pizzeria Viking 5 Alla rätt denna gången. Bra jobbat! :) Utmärkt!
  • 2015-03-21 Jourpizza 5 Gick enkelt och snabbt :D))
  • 2015-03-07 Jourpizza 5 Allt var bra men skulle stå sallad också där man beställde sås för jag glömde sallad trodde man fick till det.
  • 2015-05-17 Jourpizza 5 Allt brukar vara helt okay men den här gången blev jag besviken på brödet rasade när jag tog i kebaben till bara små bitar, Så det blev att ärta med kniv och gaffel.
  • 2015-02-27 Jourpizza 4 Nästa gång vill jag ha vitlöks såsen för sig själv inte redan i brödet för brödet blir kladdigt på väg hem till mig, ska själv hälla i det i brödet. Annars var jag nöjd :D))
i love to cook


3 restauranger erbjuder hemleverans i Höganäs
 
Visa Listvy