Pizza i Helsingborg

Letar du efter din favoritrestaurang i Helsingborg har du kommit rätt! På Onlinepizza.se hittar du enkelt en pizzeria som du smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från exempelvis Piatzo eller Bella pizzeria kan du beställa hämtpizza, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Det finns även ett stort utbud kebab och falafel, till exempel från Pizzeria Bomb och Norra Hamnen.

Wok och thaimat hittar du bland annat hos Pizza hälso och thai express eller hos Pasthai. City Wok har även kinesisk mat och är du sugen på a la carte har Soda en stor meny. Det finns även ett utbud pasta, grill och sallader och annan god husmanskost. Så välj och vraka och beställ nu!

OnlinePizza.se har 23 anslutna restauranger i Helsingborg med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Helsingborg

I Helsingborg finns 23 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Helsingborg:

  • 2014-09-14 City Wok 4 Vi fick gå ner och hämta maten trots att vi skrivit trappa och lägenhetsnummer. Jag trodde man skulle få den till dörren.
  • 2014-12-13 Pizzeria Bomb 5 Väldigt god mat som vanligt från Bomb!
  • 2014-10-03 Pizzeria Norra hamnen 5 Snabb leverans och gott!
  • 2014-11-02 Pizzeria Norra hamnen 5 Mycket bra! Pizzan smakade underbart, snabb leverans och första gången jag INTE får ett samtal från pizzerian om att dom inte hittar till mig när jag skrivit i kommentarerna att jag sitter i en lastbil på gatan. Rekommenderas varmt!
  • 2014-09-19 Pizzeria Norra hamnen 5 Bästa!
i love to cook


23 restauranger erbjuder hemleverans i Helsingborg
 
Visa Listvy