Pizza i Helsingborg

Letar du efter din favoritrestaurang i Helsingborg har du kommit rätt! På Onlinepizza.se hittar du enkelt en pizzeria som du smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från exempelvis Piatzo eller Bella pizzeria kan du beställa hämtpizza, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Det finns även ett stort utbud kebab och falafel, till exempel från Pizzeria Bomb och Norra Hamnen.

Wok och thaimat hittar du bland annat hos Pizza hälso och thai express eller hos Pasthai. City Wok har även kinesisk mat och är du sugen på a la carte har Soda en stor meny. Det finns även ett utbud pasta, grill och sallader och annan god husmanskost. Så välj och vraka och beställ nu!

OnlinePizza.se har 28 anslutna restauranger i Helsingborg med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Helsingborg

I Helsingborg finns 28 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Helsingborg:

  • 2015-02-19 Bella pizzeria 4 22 minuter kvar
  • 2015-02-12 Bella pizzeria 4 Snabb utkörning, trevlig personal
  • 2015-03-26 Bella pizzeria 5 Sjukt goda pizzor & oftast snabb leveranstid.
  • 2015-07-25 Cavolo Nero 4 Super god mat. Dock för 39 kr u utkörning så kan dom komma till dörren med det tycker jag. Så slipper jag som har skadad rygg gå ut och hämta maten. Hela saken med hemkörning av mat är att de ska vara bekvämt. Stort minus på det. I övrigt är maten fantastiskt god.
  • 2015-07-21 Bella pizzeria 5 Perfekt leverans och otroligt god mat
i love to cook


28 restauranger erbjuder hemleverans i Helsingborg
 
Visa Listvy