Pizza i Helsingborg

Letar du efter din favoritrestaurang i Helsingborg har du kommit rätt! På Onlinepizza.se hittar du enkelt en pizzeria som du smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från exempelvis Piatzo eller Bella pizzeria kan du beställa hämtpizza, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Det finns även ett stort utbud kebab och falafel, till exempel från Pizzeria Bomb och Norra Hamnen.

Wok och thaimat hittar du bland annat hos Pizza hälso och thai express eller hos Pasthai. City Wok har även kinesisk mat och är du sugen på a la carte har Soda en stor meny. Det finns även ett utbud pasta, grill och sallader och annan god husmanskost. Så välj och vraka och beställ nu!

OnlinePizza.se har 23 anslutna restauranger i Helsingborg med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Helsingborg

I Helsingborg finns 23 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Helsingborg:

  • 2014-11-12 Pizzeria Bomb 4 Vi hade beställt en capricciosa och en veganpizza. När pizzorna kom hade veganpizzan räkor på sig - alltså inte veganskt. När vi ringde till pizzerian och påtalade detta körde de ut med en ny pizza. Bra hanterat och tack för bemötandet! Fantastiskt att ni har veganpizzor <3
  • 2014-10-28 Pizzeria Smack 5 Mycket gott! Utkörningen kom en kvart efter utsatt tid men maten var ändå varm.
  • 2014-12-29 City Wok 5 Lika gott som vanligt o snabbt utkört, tog max 20 minuter!! Fenomenalt!!
  • 2014-10-31 Pizzeria Norra hamnen 5 Stans bästa pizza, kebab och service. Alltid nöjd!
  • 2014-11-28 Frikko pizzeria och kebab 4 Lite dåligt att man måste beställa en vara utöver pizzan som redan kostar 93kr för att komma upp i 100kr. Kommer enbart beställa igen kanske vid sällskap.
i love to cook


23 restauranger erbjuder hemleverans i Helsingborg
 
Visa Listvy