Pizza i Helsingborg

Letar du efter din favoritrestaurang i Helsingborg har du kommit rätt! På Onlinepizza.se hittar du enkelt en pizzeria som du smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från exempelvis Piatzo eller Bella pizzeria kan du beställa hämtpizza, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Det finns även ett stort utbud kebab och falafel, till exempel från Pizzeria Bomb och Norra Hamnen.

Wok och thaimat hittar du bland annat hos Pizza hälso och thai express eller hos Pasthai. City Wok har även kinesisk mat och är du sugen på a la carte har Soda en stor meny. Det finns även ett utbud pasta, grill och sallader och annan god husmanskost. Så välj och vraka och beställ nu!

OnlinePizza.se har 22 anslutna restauranger i Helsingborg med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Helsingborg

I Helsingborg finns 22 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Helsingborg:

  • 2014-11-12 Pizzeria Bomb 4 Vi hade beställt en capricciosa och en veganpizza. När pizzorna kom hade veganpizzan räkor på sig - alltså inte veganskt. När vi ringde till pizzerian och påtalade detta körde de ut med en ny pizza. Bra hanterat och tack för bemötandet! Fantastiskt att ni har veganpizzor <3
  • 2014-08-23 Pizza hälso och thai express 4 Armekanska pizzan va jätte god, och salladen med, plus skinka och ostsalladen, men kebab rullen blev ja lite besviken på köttet smakade typ inget halvdant gjort. jätte trevlig kille som levererade maten och snabba var dem med.
  • 2014-08-11 Pizzeria Bomb 5 Bästa pizzan i stan, kebaben och fläskkarrén är av topkvalité med underbar smak. Trevlig personal som ringer och dubbelkollar beställningen om något är oklart.
  • 2014-08-29 Hedens pizzeria 4 Som vanligt i sverige. Mjuka pommes. :-( men annas jätte bra.
  • 2015-01-18 Pizzeria Bomb 5 underbart god mat och fräsch mat & trevlig utkörare toppen betyg,
i love to cook


22 restauranger erbjuder hemleverans i Helsingborg
 
Visa Listvy