Pizza i Helsingborg

Letar du efter din favoritrestaurang i Helsingborg har du kommit rätt! På Onlinepizza.se hittar du enkelt en pizzeria som du smidigt kan beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån. Från exempelvis Piatzo eller Bella pizzeria kan du beställa hämtpizza, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck. Det finns även ett stort utbud kebab och falafel, till exempel från Pizzeria Bomb och Norra Hamnen.

Wok och thaimat hittar du bland annat hos Pizza hälso och thai express eller hos Pasthai. City Wok har även kinesisk mat och är du sugen på a la carte har Soda en stor meny. Det finns även ett utbud pasta, grill och sallader och annan god husmanskost. Så välj och vraka och beställ nu!

OnlinePizza.se har 26 anslutna restauranger i Helsingborg med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restauranger du önskar.

Pizzerior med hemkörning i Helsingborg

I Helsingborg finns 26 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Helsingborg:

  • 2014-05-13 Hedens pizzeria 5 Helt perfekt!
  • 2014-07-03 Hedens pizzeria 5 Gott som f*n!! Fick fel sås förra gången. Men det kompenserade pizzerian med att lägga till den denna gången istället:)
  • 2014-07-05 Pizza hälso och thai express 4 Tyvärr var Pasta Carbonara smaklös :-/. Pizzorna var goda :-)
  • 2014-08-02 Pizza hälso och thai express 4 Snabb utkörning på ca 35 min direkt till dörren av en vänlig leverantör! Maten mycket bra och välsmakande och vi blev väldigt nöjda som helhet. Kommer bäställa här även nästa gång...
  • 2014-06-21 Pizza hälso och thai express 5 underbar mat jätte god och snabba.
i love to cook


26 restauranger erbjuder hemleverans i Helsingborg
 
Visa Listvy