Pizza i Göteborg

Om du letar efter utsökt mat att beställa hem från en restaurang eller pizzeria i Göteborg så har du definitivt kommit rätt! På OnlinePizza.se kan du snabbt och enkelt beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away. Du kan bland annat beställa hämtpizza, hamburgare, kebab, och annan hämtmat tillsammans med dryck från exempelvis Sannegårdens eller Victoria Pizzeria. Det finns fler restauranger med utkörning på Hisingen som exempelvis Pizzeria Titanic. För de som gillar amerikansk stil på sin ost och botten har Pizza Hut i Göteborg har ett stort utbud panpizza.

Söker du asiatisk och kinesisk mat finns ett brett urval kinamat och thaimat i stan. I menyn från Axel thai hittar du säkert vad du söker eller hos Pizzeria hemkört och thaimat som har en stor meny wok och thairätter. Det finns även ett stort utbud sushi för hemkörning i Göteborg, från bland annat Kyoto sushibar. Även indiskt går att beställa för utkörning från till exempel Indisk restaurang Taj mahal som med sitt indiska kök erbjuder flertalet curry och kycklingrätter.

Från MAX hamburgare i Göteborg kan du beställa alla hamburgare du kan tänka dig. Är du sugen på italiensk mat eller grillat finns pasta, grill och sallader hos exempelvis Nancy Corner pizzeria. Nu är det upp till dig att välja om det blir thaimat eller hemkörning från pizzeria. OnlinePizza.se har 151 anslutna restauranger i Göteborg med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Du kan beställa din pizza direkt hem till dörren eller som takeaway från vilken restaurang du önskar, så gör ditt val och beställ nu!

Pizzerior med hemkörning i Göteborg

I Göteborg finns 151 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Göteborg:

  • 2014-10-24 Kvilles pizzeria 5 Perfekt!
  • 2014-10-21 Kvilles pizzeria 5 Bättre pizza finns inte!
  • 2014-10-25 Kvilles pizzeria 4 Pizzan var riktigt god, men utköraren "visste inte var min adress låg" så jag fick ta på mig tofflorna och springa ut ganska långt kl 00:30 för att hämta upp pizzan... Det var uppenbart att utköraren hade bråttom å så, och df inte kom till min dörr. Men suveräään kebabpizza och riktigt god pizzasallad!!! Och smarrig pommes :)
  • 2014-11-08 Kvilles pizzeria 5 Maxad pizza, krispiga fries, tidig leverans och trevligt bud. What's not to like? 5/5
  • 2014-10-20 Kvilles pizzeria 5 Perfekt som vanligt. Bästa pizzerian i stan!!
i love to cook


151 restauranger erbjuder hemleverans i Göteborg
 
Visa Listvy