Pizza i Eskilstuna

I Eskilstuna kan du beställa pizza och annan mat för hemkörning eller take away ifrån din favoritrestaurang eller pizzeria som du enkelt hittar på OnlinePizza.se. Bland annat kan du beställa hämtpizza, kebab, hamburgare och annan hämtmat tillsammans med dryck från till exempel Pizzeria Pepperoni eller Milano. Ett stort utbud pizza och sallad finns även hos Pizzeria Venezia och Mestaria. Bella Pizza och 7an har en a la carte meny med bland annat pajer och hamburgare.

Om du är sugen på asiatisk mat så har Mandy Thai ett stort utbud av thaimat, wok och kyckling. Hos Royal Indian hittar du indiskt och hos 3 kök finns mexikansk, grekisk och libanesisk mat. Mexikanska rätter, texmex och amerikansk pizza finns även hos Pacos Mexican Grill. Grillrätter hittar du hos La Bamba och på Pastahuset finns ett urval pasta och sallader, vilket även Torino pizzeria har gott om. Se även till att titta efter husmanskost, korv och kötträtter hos Kvällskröken om något där faller dig i smaken!

OnlinePizza.se har 18 anslutna restauranger i Eskilstuna med ett stort utbud av mat för utkörning eller avhämtning. Från dessa restauranger kan du beställa din pizza som takeaway eller bekvämt direkt hem till dörren.

Pizzerior med hemkörning i Eskilstuna

I Eskilstuna finns 18 pizzerior


Omdömen av Pizzerior

Nedan ses ett urval av omdömen från nyligen lagda beställningar i Eskilstuna:

  • 2014-08-01 Pizzabutik Venezia 5 Jättegod Linda Special, mycket kött och grönsaker på. Vi beställde familjepizzan och den var galet stor. De bjöd på ett par burkar pizzasallad och vitsås. Trevlig personal!
  • 2014-06-27 Pizzabutik Venezia 4 Bra med glutenfri pizza. Goda pizzor.
  • 2014-05-25 Pizzabutik Venezia 5 Snabbt och gott
  • 2014-07-27 Pizzabutik Venezia 5 Maten, 2 pizzor och en gyrostallrik, levererades 20 minuter efter beställning, då är det 5 minuters resväg så det är ju rekord snabbt. Mannen som levererade maten var jättetrevlig och den var jättegod. Venezia rekommenderas varmt!
  • 2014-08-31 Pizzabutik Venezia 5 Supergott och alldeles varma
i love to cook


18 restauranger erbjuder hemleverans i Eskilstuna
 
Visa Listvy